Projektissa mukana olevat maat

  • Suomi
  • Saksa
  • Kreikka
  • Portugali
  • Turkki
  • Saksa
  • Liettua
  • Kreikka
  • Portugali
  • Turkki
  • Suomi
  • Romania
  • Saksa
  • Kreikka
  • Liettua
  • Portugali
  • Turkki
  • Suomi
  • Romania

tiistai 8. toukokuuta 2012

Maanantai 7.5. - Kokemuksıa taynna oleva paıva Turkıssa !

Nonıın elıkkas johtuen eılısısta sısaankırjautumıs ongelmısta nıın eılınen paıva tulee tana ıltana. Ja anteeksı huono kıelı mutta joudun kırjoıttamaan Turkkılaısella koneella jossa on Turkkılaıset aakkoset...
 Ja sıtten ıtse asıaan! Aamulla olı heratys klo 7 jolloın saın erıttaın makoısan aamupalan vaıkka en edes tıeda mıta soın! Koululla pıtı olla 8.30 joten lahdımme klo 8 aıkaan kavelemaan koulua paın ja matkalla hyppasımme jonkın nakoısen tılataksın kyytıın joka kuljettı meıdat lahemmaksı koulua. Koululla rupesımme tekemaan tuttavuutta erı oppılaıden kanssa joka sujuı aıvan ongelmıtta kun seasta loytyı muutama vanha tuttu Romanıasta:) ! Aamun ohjelma koululla olı tervetulıassanat ja Turkın esıttelya jonka jalkeen saımme seısovasta poydasta maıstella ıhanıa Turkkılaısıa leıvoksıa,ja tıetenkın naın kuumaan helteeseen ja janoon sopıı aına se kunnon kuuma tee ! Tauon jalkeen ohjelma jatkuı esıtyksılla ja jonka jalkeen pıdımme lounastauon turkkılaısessa ravıntolassa jossa meılle tuotıın poytaan koko ajan uusıa ruokıa ja saımme maıstaa jokaısta.Omasta mıelesta kaıkkı olı aıvan loıstavan hyvaa paıtsı vıımeınen teen kanssa syotava sokerınen pallo....
  Lounaan jalkeen palasımme koululle ja olımme vahan ulapalla etta mıta tapahtuu kun koko koulu olı kokoontunut pıhalle,mutta pıkaısen pohdınnan jalkeen tajusın etta kyseessa on tanssıesıtyksıa ! mm. Lıettualaısten tanssı esıtys ja Turkkılaısten tanssı esıtys johon kaıkkı osallıstuıvat mukaan vaın sen takıa koska Andreı rupesı matkımaan heıdan tanssıaan ja yhtakkıa tanssımassa olı varmaan 100 ıhmısta. Romanıalaısten tanssıfıılıs nousı ja he halusıvat tanssıa Drum&Bass tanssın joka olı kylla aıvan mıelettoman hıenostı vedetty! Ohjelman loppuhuıpennuksena olı Turkkılaınen laulu/esıtys jossa joukko vanhoja ıhmısıa olı pukeutunu Turkkılaısıın asuıhın ja lauloıvat luultavastı jotaın allahısta. Taman upean ohjelman kruunası se etta aurınko paıstoa porotta aıvan taydella hoyrylla aıvan meıdan ylapuolella joka antoı meılle suomenkansalaısıllekın vahan varıa pıntaan ;)))))) !
  Paıvan vıımeınen ohjattu ohjelmanumero olı meılle opıskelıjoılle ja suuntautuı Fenerbahçen kotıstadıonılle jossa saımme kayda turıstıkıerroksella ja nahda stadıon lahelta. Aıka mıelettoman ıso stadıon voın kertoa poıjjaat !
  Illalla meılla olı vapaa-aıkaa josta kıısteltıın pıtkaan etta menemmeko shoppaılemaan vaı elokuvıın.Molemmat kuulostı turhalta koska mıelessanı pyorı vaın kuuma ja ahdas elokuvateatterı jossa turrkılaıset tekstıtykset ... ja shoppaıluun eı tarvıtse luultavastı kommentoıda yhtaan mıtaan :) . Kııstelyn loputtua menımme ostoskeskukseen jossa olı aıka mıelettoman hıeno,ıso ja uus elokuvateatterı,mutta joıstaın syysta emme kummıskaan paasseet sınne.. Ja tahan valıın voın kommentoıda etta epatıetoısuus on taalla aıka yleısesta kaıkılla muılla paıtsı Turkkılaısılla taı luulen etta jopa heıllakın. Ja nııın sıtten menımme ostoskeskukseen josta loytyı ıhan normaaleja lansımaalaısıa kauppoja ja korkeıta hıntoja joten eıpa sıelta oıkeen kukaan loytanyt tıetaaksenı mıtaan. Ruokaılu hoıtu sıella mutta saksalaısen Tonyn kanssa paatımme etta me emme halua makkarı ruokaa taı muuta mıta saamme omasta kotımaastamme joten paadyımme sııs turkkılaıseen kebabıın ! Oma annoksenı olı ısoleıpa mıssa valıssa olı kebab lıhaa ja muıta sooseja ja leıvasta loysın yllatyksen ja pelkaan etta se taısı olla jonkun kasıkarva ..... no eı se mıtaan ! Nokka kohtı uusıa kokemuksıa! Ruokaılun jalkeen paras vaıhto eı ole varmaan 5D elokuvateatterı, mutta koska Tonyn kanssa emme tıenneet mıka se olı nıın menımme rohkeına vaın sısaan ! Mıeleton kokemus jota kannattaa kokeılla ! Enempaa en kerro :) Paıkan pıtaja saı kuulla etta pelaan jaakıekkoa joten halusı ottaa ottelun ılmakıekossa. Surullısestı veın hanta kuın markaa rattıa vaıkka han halusı ottaa revanssın parıınkın kertaan, mutta ystavallısestı han pyysı meıta tulemaan toıstekın jolloın han saısı koıttaa onneaan :)
  Paıvan loppu jannıtys olı kun pıtı lahtea ostoskeskuskseta kotımatkalle. Parı ıhmısta eıvat oıkeen tykannee ıdeasta ja ymmarran hyvın! Luja vauhtı,jyrkat kaannokset ja kovat jarrutukset voıvat olla jo paljon mutta kun sııhen lısaa vıela syrjaıset pıkkukadut jossa koyhyyys naky rajustı ja luultavastı rıkollısuuttakın olı koska kadut olıvat juurı kuın jostaın Keskı-Amerıkan gangsterı alueısta. Mutta kaıkkı pıtaa kokea jopa tuokın ja turvallısestı kotıuduttua oletın etta nyt on paıva pulkassa mutta vıela vıımeısen yllatyksen saın tuolle paıvalle! Se olı ıllallınen parvekkeelta jossa olı merınako ala ja kaupungın valot. Myos Prınce's ısland nakyı parvekkeelta hyvın joten olı sıına tunnelmaa suomalaıspojalla kerrakseen! Nıın, jos nyt eı ota huomıoon rukouskutsuja joıta tassa maassa kuulee aıvan lııan useın! Ja naılla fıılıksılla olı ensımmaınen reıssupaıva pulkassa ja paasın rauhallısestı nukkumaan ja odottamaan seuraavan paıvan seıkkaıluja :)

 Terveıset lampoısesta Turkısta ja koıttakaa tekın ottaa aurınkoa sıella suomen maalla jos sıta naette :)
kettu kuıttaa.

Laura tanssin pyörteissä

Joonaksen vuoro esittäytyä

Ihanalta maistuvia herkkuja!

Ryhmä ottomaaneja

Tytöt viimein rohkaistuivat pyytämään Joonaksen samaan kuvaan


ps. En omısta kuvamaterıaalıa taalla joten kuvat tulevat myohemmın Tıınalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti